HSMAI Breakfast meeting in Oslo - Events HSMAI Breakfast meeting in Oslo - Events
Loading Events
  • This event has passed.

HSMAI Breakfast meeting in Oslo

”HSMAI:

Vi vil gjerne informere om at vi på grunn av Corona-situasjonen ikke vil gjennomføre det kommende møtet torsdag 26. mars på Høyskolen Kristiania. Vi er lei oss for det, men alles helse og trygghet må selvsagt prioriteres først og fremst.

I tiden fremover vil vi arrangere ulike digitale møter i stedet. Allerede torsdag i forrige uke hadde vi et digitalt fagmøte for våre medlemmer.  Dersom du ikke deltok der, kan du høre og se det her.

Ta godt vare på deg selv og familien og så ses vi snart igjen – digitalt i første omgang.

Utsettes: HSMAI Frokostmøte

Torsdag 26. mars på Høyskolen Kristiania i Ernsts Hage fra 08:00-10:00

Adressen er Kirkegata 24

Velkommen til HSMAI sitt frokosmøte torsdag 26. mars. Vi starter kl 08:00 med kaffe og litt frokost. Det faglige er fra kl 08:30. Det er GRATIS for HSMAI medlemmer å delta

Du møter Remi Morken, CCO, SalesScreen. Han var juryleder for HSMAI Sales Award Norway og også juryleder for HSMAI Sales Award Europe tidligere i år.

Hvilke 5 prinsipper følger verdens beste salgsorganisasjoner?

I dette frokostseminaret vil vi se på hvilke prinsipper dette er og komme med konkrete forslag til hvordan man kan gjennomføre enkle endringer som øker produktivitet, konvertering fra prospekt til kunde og gjennomfører salgssyklusen raskere.

Mer om Remi Morken:

Sales professional with 13 years of experience in telecommunications, insurance, energy and SaaS-sales. Currently helping sales teams increase awareness, motivation and productivity with visualization, competitions and gamification.

March 26 2020

Details

Date: 26-3-2020
Time: 8:00 am - 10:00 am
Event Categories: ,
Website: Visit Event Website

Venue

Høyskolen Kristiania

Kirkegata 24
Oslo, 0153 Norway

+ Google Map

Visit Venue Website

Organiser

HSMAI Norway
Phone: +47 916 52 873
Email:
Website: Visit Organizer Website